Gastlandschaften Rheinland-Pfalz


Fietsen

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
Löhrstraße 103-105
56068 Koblenz

Tel. +49 (0) 261/91520-0
Fax +49 (0) 261/91520-40
info@gastlandschaften.de
www.gastlandschaften.de

 • Fietsen in Duitsland: Maikammer, Rijnland-Palts
  Fietsen in Duitsland: Maikammer, Rijnland-Palts
 • Bett+Bike accommodatie
  Bett+Bike accommodatie
 • Bett+Bike
  Bett+Bike - het logo van het bekende initiatief
 • Bett+Bike
  Bett+Bike accommodaties zijn goed te vinden via het logo

Bett+Bike: Fietsvriendelijke accommodatie in Duitsland

Een fietsvakantie in Duitsland is razend populair. Vakantie is steeds meer beweging, stressvermindering en frisse lucht. En dat kan op de fiets! Om fietstoeristen de mogelijkheid te geven een geschikte accommodatie te vinden, heeft de Algemene Duitse Fietsclub (Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club) in de jaren 1990 het kwaliteitslabel Bett+Bike in het leven geroepen. Vandaag de dag doen in Duitsland al meer dan 5.000 accommodatie -verhuurders in 3.000 plaatsen mee.

De fietsvriendelijke Bett+Bike accomodaties zorgen ervoor dat uw fiets's nachts veilig gestald wordt en dat uw natte kleding en uitrusting voor de fiets, gedurende de nacht weer droog kan worden. Voor kleine reparaties aan uw fiets is er gereedschap en er wordt gezord voor een ontbijt met veel vitamines. In Bett+Bike-accomodaties vindt u informatie over fiesten in de omgeving. De contactgegevens over de dichtstbijzijnde fietsenmaker liggen klaar. Ook als u maar één nachtje blijft, bent u een graag geziene gast in alle Bett+Bike-accomodaties in Duitsland. Fietsvriendelijke accomodaties zijn er voor ieders smaak of budget. 5-sterren-sporthotels dragen net zo goed het Bett+Bike-kwaliteitslabel als vakantiewoningen, jeugdherbergen, pensions of zaken-hotels. Door de accommodaties regelmatig te bezoeken, verzekeren wij dat alle gecertificeerde logementen de beloofde fietsvriendelijke kwaliteit ook leveren.

Informatie en contactgegevens van alle Bett+Bike-accomodaties vindt u terug in de brochure „Bett+Bike Deutschland“ of u bezoekt onze internetdatabank www.bettundbike.de (in het Duits en Engels). Van deze website kan u ook GPS-gegevens van de fietsvriendelijke accommodatie voor uw navigatietoestel downloaden.

Let bij uw routeplanning op het Bett+Bike-logo. Onze partners verheugen zich erop om u als fietstoerist te mogen begroeten!

Bett+Bike-adressen

Bett+Bike-adressen

Vind de juiste accommodatie (met fiets) in de verschillende regio’s van Rijnland-Palts.

Fietsevenementen in Rijnland-Palts

Fietsevenementen in Rijnland-Palts

Ontdek autovrije wegen op de talloze speciale fietsdagen in Rijnland-Palts.

Fietsbussen in Rijnland-Palts: de „RegioRadler“

Fietsbussen in Rijnland-Palts: de „RegioRadler“

De RegioRadler-bussen rijden tussen 1 april en 1 november. Zelfs de beklimmingen in de Eifel en de...