Gastlandschaften Rheinland-Pfalz


Service

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
Löhrstraße 103-105
56068 Koblenz

Tel. +49 (0) 261/91520-0
Fax +49 (0) 261/91520-40
info@rijnland-palts.nl
www.rijnland-palts.nl

B2B-informatie

In onze B2B-informatie voor reisorganisaties vindt u algemene informatie over Rijnland-Palts net als individuele en vakantie aanbiedingen van onze incoming partners. Daarnaast offreren wij u speciale vakantie aanbiedingen rondom de thema's wandelen, fietsen en wijn en culinair genieten. Graag helpen wij u bij het samenstellen van groepsreizen. Bovendien informeren wij u over uitstekende evenementen als 'Rhein in Flammen' en de Dürkheimer Wurstmarkt en de belangrijkste bezienswaardigheden in Rijnland-Palts.

Natuurlijk staan wij u ook graag ter beschikking, wanneer u speciale vragen hebt of verdere informatie wenst.

In dergelijke gevallen kunt u contact opnemen met de marketingpartner van Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH:
neusta Grafenstein GmbH
, E-Mail: incoming@rijnland-palts.nl

Deze organisatie informeert de betreffende aanbieder dan over uw aanvraag en kan u ook direct met de aanbieder in contact brengen.

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH (RPT) werkt samen met reisorganisaties en aanbieders en treedt uitsluitend op als reisagent voor de aanbiedingen in de B2B-informatie. Verdere afspraken zoals details over provisie, contingenten en annuleringsvoorwaarden worden direct met de dienstverlener afgesproken. Boekingen dient u tevens direct bij de partner te verrichten.

Prijswijzigingen voorbehouden.