Gastlandschaften Rheinland-Pfalz


Service

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
Löhrstraße 103-105
56068 Koblenz

Tel. +49 (0) 261/91520-0
Fax +49 (0) 261/91520-40
info@rijnland-palts.nl
www.rijnland-palts.nl

Onze partners

Het Bureau voor Toerisme van Rijnland-Palts werkt samen met:

Duitse Nationale Dienst voor Toerisme

De Duitse Nationale Dienst voor Toerisme speelt als marketingbureau voor Duitsland als bestemming voor toeristen een belangrijke rol bij internationale marketing. Dit omvat onder andere het ontwikkelen van marketing gebaseerd op aanbiedingen en avontuur, het samenvoegen en optimaliseren van alle marketingactiviteiten en verkopen door het hele land in groeimarkten. Hierbij werkt de Duitse Nationale Dienst voor Toerisme nauw samen met de Duitse toeristenindustrie en partners in de industrie en handelsorganisaties.

neusta Grafenstein GmbH

We ontvangen professionele ondersteuning van neusta Grafenstein GmbH en KonsulTra bij het samenwerken met partners uit de printwereld en reisindustrie (zoals touroperators) om de opbrengsten van onze campagnes te maximaliseren in bronmarkten in het buitenland.

Neem contact op met een van onze medewerkers als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met de vakantieregio Rijnland-Palts: Nederland en Vlaanderen

TourComm Germany GmbH & Co.KG

We ontvangen professionele ondersteuning van TourComm Germany GmbH & Co.KG bij het samenwerken met partners uit de printwereld en reisindustrie (zoals touroperators) om de opbrengsten van onze campagnes te maximaliseren in bronmarkten in het buitenland.

Neem contact op met een van onze medewerkers als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met de vakantieregio Rijnland-Palts:

Frankrijk, Wallonië en Luxemburg

tourmark / railtour suisse sa

We ontvangen professionele ondersteuning van tourmark / railtour suisse sa (link) bij het samenwerken met partners uit de printwereld en reisindustrie in Zwitserland om de opbrengsten van onze campagnes te maximaliseren.